De Kempenhoeve.jpgIMG_3577 lang (FILEminimizer).jpgIMG_3757 (FILEminimizer).jpgIMG_3830 (FILEminimizer).jpgPICT0347.JPGTop.jpg

Mieke Dries driemaal op het podium in SBB competitie Bekkevoort

In de Open-reeks voor de zesjarige dressuurpaarden reed Mieke Dries met Fatamorgana van de Kempenhoeve (v. Quarterback) naar de eerste plaats. Ze werd ook ex aequo tweede met Fleur van de Kempenhoeve (v. Jazz) samen met Ellen Bouwens en Lorifee de Ricciona (v. Decamerone). In de LRV-reeks ging het goud naar Sarah Vandenbergh van LRV Merchtem met Fiesta vd Kempenhoeve (v. Bordeaux). Nathalie Van Hemelrijck van LRV Meise reed met Guapa de Apache (v. Apache) naar zilver voor Evelien Neven van LRV Zoutleeuw met Ganador (v. Vivaldi).

In de Open-reeks van de vijfjarige dressuurpaarden was de overwinning voor Pieter Foets van LRV Grote Brogel en Merel van ’t Nachtegalehof (v. Uphill). Nicky Peeters en Gallileus van de Berkenhoeve (v. Bonavonturo v/d Kempenhoeve) reden naar de tweede plaats voor opnieuw Pieter Foets en Marieke v/h Kolisbos (v. Special Agent Amour). In de LRV-reeks was er een zege voor Els Thiry van LRV Bekkevoort met Faluna (v. Christ) voor Inez Verschooten van LRV Kortenaken met Miss Nessie van ’t Hoverhof (v. Aaron). Geert Kemels van LRV Ossel Brussegem reed met Sir Schufro (v. Stedinger) ,naar de derde plaats.

In de Open-reeks voor vierjarige dressuurpaarden pakte Mieke Dries haar tweede gouden medaille van de dag met Nercos van de Kempenhoeve (v. Weltmeyer). Vicky Peeters en Noblesse van het Genelaar (v. Charmeur) reden naar de tweede plaats voor Bas Verthriest met Diva (v. Desperado). In de LRV-ring won Christoph Kreutziger van LRV Lippelo afgetekend met Newton Sporthorses C&T (v. Quotenkoenig) voor Raf Van Dijck van LRV Schriek met Nadua’s Welt van het Veerpont (v. Apache) en Marissa Verhaegen van LRV Herselt met Nobi van het Molenhof (v. Bravour B).
(tekst van equnews)

Hebben jullie ook opgemerkt dat de naam "van de Kempenhoeve" vaak voorkomt bij de podiumplaatsen ;-)