De Kempenhoeve.jpgIMG_3577 lang (FILEminimizer).jpgIMG_3757 (FILEminimizer).jpgIMG_3830 (FILEminimizer).jpgPICT0347.JPGTop.jpg

Tarieven

 

 

Vol pension:

Een paard dat gestald is in vol pension kan je, mits toeslag, gebruik laten maken van de stapmolen of weidegang geven.

 

Je paard of pony wordt vier maal per dag gevoederd. Zijn stal wordt ook dagelijks gemest. Als pensionklant kan je op afspraak gratis beschikken over de rijpistes. Je kan bovendien gebruik maken van een locker om je materiaal (zadel, hoofdstel, poetsbox enz.) in te bewaren.  

 

Half pension:                     

Je paard of pony dat gestald is in half pension wordt ook gereden door andere ruiters tijdens de lessen. Jij krijgt uiteraard voorrang van gebruik als je wil rijden.


Een paard of pony dat gestald is in half pension wordt vier maal per dag gevoederd. Zijn stal wordt ook dagelijks gemest. Als pensionklant kan je op afspraak gratis beschikken over de rijpistes. Je kan bovendien gebruik maken van een locker om je materiaal (zadel, hoofdstel, poetsbox enz.) in te bewaren.

 

Weide met schutstal:       

Als je je paard of pony bij de Kempenhoeve in de weide (2 ha) met schutstal onderbrengt, wordt hij dagelijks bijgevoederd met voordroog en maïsmengeling. Je mag bovendien op afspraak gratis gebruik maken van de rijpistes.

 

Volgende diensten zijn niet inbegrepen in de pensionprijzen:

- Dierenarts, hoefsmid en paardentandarts

- Lessen

- Paarden in of uit de wei halen: hetzij door de eigenaar zelf hetzij door de medewerkers van de Kempenhoeve mits  uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

- Gebruik stapmolen 

- Dekens wassen en drogen in industriële was- en droogmachine

- Gebruik solarium

 

Meer info: Mieke Dries